REVIVE SAFFROU 2020 01 15 Beeld 02 Tuinappartement Large

Betaal nu tijdelijk slechts 6% btw op de aankoop van uw nieuw Saffrou-appartement!

Sinds 1 januari is de “Programmawet Belasting over toegevoegde waarde – Afbraak en heropbouw van gebouwen op het hele Belgische grondgebied” van kracht. Deze tijdelijke maatregel van de Federale Overheid moet aan de bouwsector en de belastingplichtigen een belangrijke fiscale stimulans geven door de toekenning van een verlaagd btw-tarief van 6 % voor afbraak en heropbouw van woningen.

Voor u als potentiële koper betekent dit dat u in bepaalde gevallen uw nieuwbouw Saffrou-appartement kan aankopen aan een verlaagd btw-tarief van slechts 6% i.p.v. de gebruikelijke 21%. (*)

Dit geldt zowel voor natuurlijke personen als vennootschappen, maar alweer volgens specifieke voorwaarden.

(*) 6% btw enkel van toepassing op constructiewaarde, NIET op grondwaarde.

Wilt u weten of u in aanmerking komt voor het verlaagd btw-tarief van 6% op de aankoop van uw nieuwe Saffrou-flat? (**)

Neem dan snel contact op met onze Sales Executive, die samen met u uw specifieke situatie kan bekijken om te weten of u in aanmerking komt voor deze maatregel. Als dat zo is, spaart u al snel enkele tienduizenden euro's uit, en woont u volgend jaar ook in de meest duurzame en gezellige buurt van Oudenaarde!

ANDEREN
LAZEN OOK

naar het nieuwsoverzicht

Bespaar bij aankoop en op jouw energiefactuur

In Saffrou kan je tot 3x toe besparen. Je bespaart in ieder geval reeds op de energiefactuur, je betaalt 5 jaar lang geen onroerende voorheffing (belasting) én kom je daarenboven ook nog eens in aanmerking voor het 6% btw-tarief, dan bespaar je nog eens tot €67.500 aan btw op uw aankoop!

Lees meer

De eerste fase van Saffrou werd officieel ingehuldigd

De eerste fase van de nieuwe woonontwikkeling werd officieel ingehuldigd. Ongeveer de helft van de site is nu klaar. De vroegere Saffre Frères textielfabriek wordt stilaan omgetoverd tot een duurzame woonwijk.

Lees meer