REVIVE SAFFROU 2020 01 15 Beeld 02 Tuinappartement Large

Betaal nu tijdelijk slechts 6% btw op de aankoop van uw nieuw Saffrou-appartement!

Sinds 1 januari is de “Programmawet Belasting over toegevoegde waarde – Afbraak en heropbouw van gebouwen op het hele Belgische grondgebied” van kracht. Deze tijdelijke maatregel van de Federale Overheid moet aan de bouwsector en de belastingplichtigen een belangrijke fiscale stimulans geven door de toekenning van een verlaagd btw-tarief van 6 % voor afbraak en heropbouw van woningen.

Voor u als potentiële koper betekent dit dat u in bepaalde gevallen uw nieuwbouw Saffrou-appartement kan aankopen aan een verlaagd btw-tarief van slechts 6% i.p.v. de gebruikelijke 21%. (*)

Dit geldt zowel voor natuurlijke personen als vennootschappen, maar alweer volgens specifieke voorwaarden.

(*) 6% btw enkel van toepassing op constructiewaarde, NIET op grondwaarde.

Wilt u weten of u in aanmerking komt voor het verlaagd btw-tarief van 6% op de aankoop van uw nieuwe Saffrou-flat? (**)

Neem dan snel contact op met onze Sales Executive, die samen met u uw specifieke situatie kan bekijken om te weten of u in aanmerking komt voor deze maatregel. Als dat zo is, spaart u al snel enkele tienduizenden euro's uit, en woont u volgend jaar ook in de meest duurzame en gezellige buurt van Oudenaarde!

ANDEREN
LAZEN OOK

naar het nieuwsoverzicht

Plan een werfbezoek

Met oplevering gepland mid 2022 zijn de werken aan de eerste fase van Saffrou al vergevorderd. Tijdens een werfbezoek kan u een rondleiding krijgen door een Revive medewerker, waarbij we u graag toegang geven tot de woningen en / of appartementen van fase 1.

Lees meer

Plannen tweede fase Saffrou-site uit de doeken

Vrijdag 23 april 2021 Projectontwikkelaar Revive heeft zonet de plannen bekendgemaakt voor de tweede fase van de herontwikkeling van de Saffre-Frères site in Oudenaarde. De toekomstige woon- en werkwijk langs de Blekerijstraat krijgt er nog 58 appartementen, 26 woningen, een woonzorgcentrum, kantoren en commerciële ruimtes bij.

Lees meer