REVIVE SAFFROU 2020 01 15 Beeld 02 Tuinappartement Large

Betaal nu tijdelijk slechts 6% btw op de aankoop van uw nieuw Saffrou-appartement!

Sinds 1 januari is de “Programmawet Belasting over toegevoegde waarde – Afbraak en heropbouw van gebouwen op het hele Belgische grondgebied” van kracht. Deze tijdelijke maatregel van de Federale Overheid moet aan de bouwsector en de belastingplichtigen een belangrijke fiscale stimulans geven door de toekenning van een verlaagd btw-tarief van 6 % voor afbraak en heropbouw van woningen.

Voor u als potentiële koper betekent dit dat u in bepaalde gevallen uw nieuwbouw Saffrou-appartement kan aankopen aan een verlaagd btw-tarief van slechts 6% i.p.v. de gebruikelijke 21%. (*)

Dit geldt zowel voor natuurlijke personen als vennootschappen, maar alweer volgens specifieke voorwaarden.

(*) 6% btw enkel van toepassing op constructiewaarde, NIET op grondwaarde.

Wilt u weten of u in aanmerking komt voor het verlaagd btw-tarief van 6% op de aankoop van uw nieuwe Saffrou-flat? (**)

Neem dan snel contact op met onze Sales Executive, die samen met u uw specifieke situatie kan bekijken om te weten of u in aanmerking komt voor deze maatregel. Als dat zo is, spaart u al snel enkele tienduizenden euro's uit, en woont u volgend jaar ook in de meest duurzame en gezellige buurt van Oudenaarde!

ANDEREN
LAZEN OOK

naar het nieuwsoverzicht

Nieuwbouwzondag 25/04/2021

Tijdens nieuwbouwzondag op zondag 25 april kan u de eerste fase van de Saffrou site bezoeken. Zowel de werken aan de woningen als de appartementen van de eerste fase zijn reeds ver gevorderd, met oplevering gepland voor de zomer van 2022.

Lees meer

Lancering Fase 2 van Saffrou op zaterdag 24 april 2021

De oude Saffre-Frères site ontpopt zich verder tot de meeste groene en duurzame nieuwe woonbuurt van de Vlaamse Ardennen. Op de meer dan 40.000m² grote site komen er in totaal 301 wooneenheden, gespreid over 2 bouwfases. Op zaterdag 24 april 2021 start de verkoop van de tweede fase.

Lees meer