20210417 184332

Openwerfdag op elke eerste zondag van de maand

Op de eerste zondag van de maand kan u de werf van Saffrou op afspraak bezoeken. Tijdens uw bezoek zal u een rondleiding krijgen door een Revive medewerker, waarbij we u graag toegang geven tot de woningen en/of appartementen van fase 1.

Schrijf je hier in

De ruwbouw van de kavelwoningen in fase 1 is intussen volledig opgetrokken, en het gevelmetselwerk is in uitvoering waarbij onmiddellijk de fijne detaillering en warme kleuren duidelijk worden. Ook bij de appartementen zijn de ruwbouwwerken afgerond. Tijdens uw werfbezoek krijgt u dus al een goed zicht op de verschillende ruimtes en mogelijkheden.

Deze werfbezoeken zijn enkel mogelijk op afspraak.

Hou er graag rekening mee dat Saffrou een werf in opbouw is. We raden u aan om laarzen of stevig schoeisel te dragen.

Deze bezoeken zijn enkel gericht naar potentiële kopers. Indien u reeds gekocht hebt verloopt uw persoonlijk bezoek via onze klantenbegeleiding.

Schrijf je hier in!

ANDEREN
LAZEN OOK

naar het nieuwsoverzicht

Plannen tweede fase Saffrou-site uit de doeken

Vrijdag 23 april 2021 Projectontwikkelaar Revive heeft zonet de plannen bekendgemaakt voor de tweede fase van de herontwikkeling van de Saffre-Frères site in Oudenaarde. De toekomstige woon- en werkwijk langs de Blekerijstraat krijgt er nog 58 appartementen, 26 woningen, een woonzorgcentrum, kantoren en commerciële ruimtes bij.

Lees meer

Lancering Fase 2 van Saffrou op zaterdag 24 april 2021

De oude Saffre-Frères site ontpopt zich verder tot de meeste groene en duurzame nieuwe woonbuurt van de Vlaamse Ardennen. Op de meer dan 40.000m² grote site komen er in totaal 301 wooneenheden, gespreid over 2 bouwfases. Op zaterdag 24 april 2021 start de verkoop van de tweede fase.

Lees meer