Actua

IMG 0644

Het leven op Saffrou: Roland & Christine

Roland en Christine vonden in Saffrou meer dan een woning: ze vonden er een thuis. Ontdek waarom ze voor Saffrou kozen en hoe ze de unieke sfeer op de site ervaren.

Lees meer
Screenshot 2024 05 16 at 23 20 38

Bespaar met het 6% btw-tarief op Saffrou

Wil je profiteren van het verlaagde btw-tarief van 6% bij aankoop van je appartement of woning? Hier is wat je moet weten en wanneer je moet handelen om deze besparing te realiseren.

Lees meer
Osa energiekosten 1

Energiekosten tot 50% lager bij Saffrou

Ontdek het prijsverschil in energiekosten tussen een bestaande woning en een nieuwbouwappartement of woning bij Saffrou.

Lees meer
Oudenaarde Dijkstraat 45 47 Ververijgebouw full

Het verhaal achter Saffrou

Ontdek de rijke geschiedenis van de iconische textielfabriek die in de late 19e eeuw haar deuren opende als Saffre Frères. Van haar opkomst als een van de grootste werkgevers in Oudenaarde tot haar rol tijdens de Eerste Wereldoorlog, het erfgoed van Saffrou leeft voort in onze renovatie.

Lees meer
Saffrou fase 1 kangoeroewoning

Kangoeroewoning te koop

Ontdek waarom deze BEN-kangoeroewoning een unieke woonoplossing biedt voor zorgbehoevende families en interessante mogelijkheden biedt voor investeerders.

Lees meer
Saffrou fase 1 kijkwoning BEN

Kijkwoning te koop

Een instapklare energiezuinige nieuwbouwwoning met E-peil 15 en vrijstelling van onroerende voorheffing gedurende de eerste 5 jaar.

Lees meer
Saffrou zomeractie

Zomeractie - gratis zonnepalen

Saffrou lanceert een zomeractie met een symoblische knipoog naar de zon en de zomer. Profiteer tot eind augustus van deze uitzonderlijke actie en bespaar voor altijd op je energiefactuur.

Lees meer
REVIVE Saffrou Interieur L25 woonruimte 2023 03 23

Bespaar bij aankoop en op jouw energiefactuur

In Saffrou kan je tot 3x toe besparen. Je bespaart in ieder geval reeds op de energiefactuur, je betaalt 5 jaar lang geen onroerende voorheffing (belasting) én kom je daarenboven ook nog eens in aanmerking voor het 6% btw-tarief, dan bespaar je nog eens tot €67.500 aan btw op je aankoop!

Lees meer
Image 6315 2022 10 26

De eerste fase van Saffrou werd officieel ingehuldigd

De eerste fase van de nieuwe woonontwikkeling werd officieel ingehuldigd. Ongeveer de helft van de site is nu klaar. De vroegere Saffre Frères textielfabriek wordt stilaan omgetoverd tot een duurzame woonwijk.

Lees meer
20220607 182444

Bezoek vanaf nu onze kijkwoning in Saffrou

De kijkwoning in Saffrou is reeds afgewerkt. Hierdoor kun je vanaf heden een bezoek brengen op de site en het eindresultaat met eigen ogen bewonderen.

Lees meer
Vacature

Gezocht: Project Community Builder

Hou je van het stadsleven, het opbouwen van communities en het creëren van een positieve impact? Let’s talk!

Lees meer
Schermafbeelding 2022 05 19 om 13 50 15

Saffrou: project van een B Corporation

Revive, projectontwikkelaar van Saffrou, is een B Corporation. Maar wat houdt dat in?

Lees meer
20220410 110232

Plan een werfbezoek

Met oplevering gepland mid 2022 zijn de werken aan de eerste fase van Saffrou al vergevorderd. Tijdens een werfbezoek kan u een rondleiding krijgen door een Revive medewerker, waarbij we u graag toegang geven tot de woningen en / of appartementen van fase 1.

Lees meer
IMG 3516 v2

Verkoopkantoor centrum Oudenaarde

Kom langs in het nieuwe kantoor van Saffrou! Ons verkoopteam is verhuisd naar een prachtige pop-up locatie in het hartje van Oudenaarde. De ideale plaats om onze klanten te ontvangen en hen bij te staan in al hun vragen en noden.

Lees meer
Fase 2 Victor Henri 1

Plannen tweede fase Saffrou-site uit de doeken

Vrijdag 23 april 2021 Projectontwikkelaar Revive heeft zonet de plannen bekendgemaakt voor de tweede fase van de herontwikkeling van de Saffre-Frères site in Oudenaarde. De toekomstige woon- en werkwijk langs de Blekerijstraat krijgt er nog 58 appartementen, 26 woningen, een woonzorgcentrum, kantoren en commerciële ruimtes bij.

Lees meer
Saffrou beeldfase2website v1 01

Lancering Fase 2 van Saffrou op zaterdag 24 april 2021

De oude Saffre-Frères site ontpopt zich verder tot de meeste groene en duurzame nieuwe woonbuurt van de Vlaamse Ardennen. Op de meer dan 40.000m² grote site komen er in totaal 301 wooneenheden, gespreid over 2 bouwfases. Op zaterdag 24 april 2021 start de verkoop van de tweede fase.

Lees meer
Saffrou - Eerste steenlegging - appartementen te koop oudenaarde

Burgemeester De Meulemeester geeft startschot voor de bouw van Saffrou

Op het voormalige terrein van de Saffre Frère-fabriek in Oudenaarde heeft burgemeester Marnic De Meulemeester op 2 oktober de symbolische eerste steen gelegd van de nieuwe Saffrou-wijk.

Lees meer
7 redenen om een appartement of woning te kopen in Oudenaarde

7 redenen om een appartement of woning in Oudenaarde te kopen

Appartementen en woningen die te koop zijn in Oudenaarde, zijn vaak heel gegeerd. En dat hoeft niet te verbazen: de stad die ooit in heel Europa bekendstond om haar bloeiende tapijt- en textielindustrie, wordt vandaag nog altijd de 'Parel van de Vlaamse Ardennen' genoemd. Ontdek 7 redenen waarom ook jij vast een woning of appartement wil kopen in Oudenaarde.

Lees meer
IMG 4721 bewerkt

Inwoners Oudenaarde kunnen gerecycleerd grondwater tappen op Saffrou

Op de Saffrou-site kunnen inwoners van Oudenaarde vanaf vandaag gratis gerecupereerd grondwater aftappen voor eigen gebruik. Het opgepompte water, afkomstig uit de bouwput van de werken op het terrein, wordt op de site gebufferd in een nieuw aangelegde regenwaterafvoer.

Lees meer
Revive Saffrou appartement te koop in Oudenaarde met ruim leefterras

Veilig en gezond wonen in de toekomst

De afgelopen maanden hebben ons voor flink wat uitdagingen gesteld. Hele dagen thuisblijven is namelijk niet voor iedereen zo vanzelfsprekend: veel hangt af van je precieze woonsituatie. Hoe zorg je dat je veilig en gezond kan wonen in alle omstandigheden, zonder in te boeten aan comfort?

Lees meer
Saffrou

Blijf in uw kot... geloven!

Aandelen en obligaties zijn beleggingsproducten die gevoelig zijn voor turbulente economische tijden. Dat is vandaag nog maar eens duidelijk. Vastgoed daarentegen blijft wederom bestand tegen deze forse schommelingen. Maar opgelet! Dit geldt niet voor elk type vastgoed.

Lees meer
voordelen van een BEN-woning of BEN-appartement. Wat is een BEN appartement? Wat is een BEN woning? ben-appartement. ben appartementen. ben woning voordelen. voordelen ben woning.

10 voordelen van een BEN-woning of BEN-appartement

Bij Revive staan we bekend om onze uitgesproken focus op duurzaam wonen. Daarom kiezen we er resoluut voor om volledig fossielvrij te werken op de sites van onze projecten...

Lees meer
Revive Saffrou 2019 01 31 Beeld 07 Interieur Uv Park

Studie toont aan: appartement in het centrum biedt meer voordelen dan je denkt

Een appartement kopen op een centrale locatie biedt meer voordelen dan je zou vermoeden. Zo blijkt uit een recente studie van mobiliteitsorganisatie VAB dat mensen die wonen in een appartement dicht bij een stad of een levendige gemeente mobieler zijn dan hun leeftijdsgenoten uit landelijke omgevingen. En dat is niet het enige pluspunt.

Lees meer
REVIVE Saffrou 2019 01 31 beeld 02 Rijwoningen Woonerf B

Betaalbaar én centraal wonen: kan dat nog?

Je eigen woning kopen: voor veel gezinnen is het vandaag een kwestie van kiezen en verliezen. Kiezen voor een goede ligging met winkels en scholen binnen handbereik, maar daar wel al je spaarcenten voor opofferen. Of kiezen voor een woning die wél binnen je budget past, maar je neerleggen bij een minder goede locatie. Een betaalbare en tegelijk centrale woning lijkt dan ook een onmogelijke opgave. Toch hoeft dat heus niet zo te zijn.

Lees meer
2019 Oudenaarde 2 1

Waarom iedereen wint bij meer groen in de stad

Meer dan de helft van de wereldbevolking woont vandaag in een stad. Een aantal dat met de groeiende bevolking alleen maar zal toenemen. Alleen lijkt dat in veel gevallen ten koste te gaan van bossen, landschappen en alle andere vormen van groen. Toch is er geen reden om te kiezen tussen het een en het ander, want stad en natuur kunnen perfect hand in hand gaan.

Lees meer
REVIVE Saffrou 2019 02 01 beeld 09 interieur starterswoning

De woonbonus laat je niet in de steek!

De woonbonus is hot, happening én vooral: veel bevraagd. Wat geldt er nu nog wel en voor wie? Een vraag met een beslissend antwoord tijdens de zoektocht naar jouw nieuwe thuis.

Lees meer
Saffrou persbericht 23 sept 2019

Invulling tweede fase wordt concreter

Een deel van de tweede fase op Saffrou wordt ingevuld met een woonzorgcentrum, assistentiewoningen en een aantal sociale woningen gefocust op doelgroepwonen. Stad Oudenaarde, Revive, SHM Vlaamse Ardennen en exploitant Anima Care willen op die manier inspelen op de stijgende vraag naar zorgvastgoed in de streek.

Lees meer
autoluwe wijk. Saffrou

Waarom het leven mooier is in een autoluwe wijk

Volgens sommige projectontwikkelaars zijn duurzame, autoluwe wijken dan ook de toekomst van vastgoedontwikkeling. Ontdek waarom.

Lees meer
I Stock 828046804

5 voordelen van een woning in de stad

"Waar voel ik me thuis?" Het is vaak de eerste vraag die je je stelt als je overweegt om een woning aan te kopen. Soms weet je meteen het antwoord, maar soms ook niet. En dan begin je bij het begin: wil je wonen op het platteland of kies je beter voor de stad? Ontdek waarom steeds meer mensen kiezen voor dat laatste.

Lees meer
Thumbnail 0010

De mooiste fietsroutes rond Saffrou

Grote kans dat je flink onder de indruk bent als je gaat fietsen in de Vlaamse Ardennen. Is het niet door de pittige hellingen, dan vast door de prachtige bossen en straffe uitzichten. Ontdek de 3 mooiste fietsroutes in de buurt van Saffrou, voor beginners én experts.

Lees meer
REVIVE-Saffrou-Oudenaarde-02-copy-copy

De burgemeester over Saffrou: "Dit is een voorbeeld voor vele steden"

"Saffrou gaat heel veel betekenen voor Oudenaarde." Samen met de rest van het gemeentebestuur kijkt Marnic De Meulemeester, huidig burgemeester van de stad, volop uit naar de nieuwe woonwijk langs de Dijkstraat

Lees meer
Screenshot-2019-03-27-at-15.25.21

Groeien in Oudenaarde

21 maart! Start van de lente én Internationale Dag van het Bos... Hoe kan je dat beter vieren dan door een nieuw stukje groen te planten? Binnenkort te vinden op Saffrou: het eerste stadsbos van Vlaanderen.

Lees meer
Foto Artikel Kinderen

Waarom je kind zich nooit zal vervelen op Saffrou

Eindelijk... vrijdag, klokslag vier uur! Thuiskomen na een lange week school. Fiets tegen de muur, boekentas in de hoek.

Lees meer
REVIVE-SAFFROU-2018_12_03-AERIAL-Large

Dit zijn de plannen voor Oudenaardes nieuwe woonwijk

Oudenaarde is booming. En misschien boom jij weldra wel lekker mee, want in het hart van de stad staat er heel wat te gebeuren.

Lees meer
Urban Forrest Saffrou

Een bos dat wel 100 jaar oud lijkt: je vindt het op Saffrou

Een bos dat amper 10 jaar op de teller heeft staan, maar met een ecosysteem van eentje dat al 100 jaar oud is?

Lees meer

Wens je meer info?
Contacteer ons

Verstuur je bericht via het formulier. Wij helpen je graag!

← terug
Bedankt voor uw interesse, vul hier graag uw gegevens in. De velden met een sterretje zijn verplicht, de andere velden kunnen ons helpen u meer gerichte info te bezorgen.
Bedankt voor uw interesse, vul hier graag uw gegevens in. Na de bevestiging krijgt u toegang tot de agenda van Kjell en kan u zelf een afspraak inplannen. De velden met een sterretje zijn verplicht, de andere velden kunnen ons helpen u meer gerichte info te bezorgen.
Enkele vrijblijvende vragen (optioneel)