REVIVE Saffrou Interieur L25 woonruimte 2023 03 23

Bespaar bij aankoop en op jouw energiefactuur

Wist je dat de Nokwoningen in Saffrou een gegarandeerd E-peil hebben van E20 of lager? Dit is een extra inspanning van Saffrou ontwikkelaar Revive, want volgens de wetgeving is een E-peil van E30 al voldoende. Het voordeel van een E-peil van E20 uit zich in een veel lagere energiefactuur.

Het uiterst lage E-peil wordt bekomen door iedere woning te voorzien van een individuele warmtepomp, eigen zonnepanelen, eigen ventilatiesysteem type D met warmteterugwinning, doorgedreven isolatie enz. Voor wie dit nog niet genoeg is er de mogelijkheid om de woning nóg energiezuiniger te maken via eigen keuzes tijdens het personalisatietraject na aankoop.

Nog niet overtuigd? Bij aankoop van een energiezuinige Nokwoning in Saffrou bespaar je de eerste jaren gegarandeerd nog eens een paar duizend euro. De overheid stimuleert namelijk de aankoop van energiezuinige woningen, wanneer het E-peil van de woning die je aankoopt gelijk aan of lager is dan E20 dan betaal je 5 jaar lang geen onroerende voorheffing.

In Saffrou kan je tot 3x toe besparen. Je bespaart in ieder geval reeds op de energiefactuur, je betaalt 5 jaar lang geen onroerende voorheffing (belasting) én kom je daarenboven ook nog eens in aanmerking voor het 6% btw-tarief, dan bespaar je nog eens tot €67.500 aan btw op uw aankoop!

Verkoopverantwoordelijke Kjell informeert je graag vrijblijvend in de kijkwoning ter plaatse.

Plan hier direct jouw afspraak in!

ANDEREN
LAZEN OOK

naar het nieuwsoverzicht

De eerste fase van Saffrou werd officieel ingehuldigd

De eerste fase van de nieuwe woonontwikkeling werd officieel ingehuldigd. Ongeveer de helft van de site is nu klaar. De vroegere Saffre Frères textielfabriek wordt stilaan omgetoverd tot een duurzame woonwijk.

Lees meer

Bezoek vanaf nu onze kijkwoning in Saffrou

De kijkwoning in Saffrou is reeds afgewerkt. Hierdoor kun je vanaf heden een bezoek brengen op de site en het eindresultaat met eigen ogen bewonderen.

Lees meer