Saffrou

Blijf in uw kot... geloven!

Aandelen en obligaties zijn beleggingsproducten die gevoelig zijn voor turbulente economische tijden. Dat is vandaag nog maar eens duidelijk. Vastgoed daarentegen blijft wederom bestand tegen deze forse schommelingen. Maar opgelet! Dit geldt niet voor elk type vastgoed. “Het is van cruciaal belang een aantal parameters in het oog te houden waar een goede investering aan moet voldoen”, vertelt CIO Alexandre Huyghe van Revive.

De juiste locatie en segment

“Het zijn de huurinkomsten die de opbrengst garanderen van een investering in vastgoed. En dat is rechtstreeks gelinkt aan de juiste locatie”, weet Huyghe. “In de centrumsteden waar Revive actief is, zoals Gent, Mechelen of Oudenaarde, is de vraag naar toekomstbestendige huurwoningen en appartementen voor de middenklasse hoger dan het aanbod. Meer zelfs, in de nasleep van deze crisis zullen gezinnen wellicht minder snel een nieuwe woning kunnen kopen en noodgedwongen langer moeten huren.”

De ontwikkelingen van Revive richten zich door hun locatie, bereikbaarheid en divers aanbod in bouwtypes tot het publiek van de brede middenklasse. En net die diversiteit - van woning tot appartement en van studio tot penthouse in verschillende afwerkingsgraden - zorgt voor een goede mix van bewoning. Gezinnen kiezen graag voor zulke hybride en centrale woonbuurten. Dit garandeert een zeker rendement.

Nieuwbouw is gericht op de toekomst

Ook nieuwbouw en klimaatbestendige ontwikkelingen hebben een exponentieel positief effect voor zowel investeerder als huurder. “Als investeerder-eigenaar heeft u de gemoedsrust dat uw vastgoed de eerste 15 jaar geen extra investeringen zal vragen, bijvoorbeeld om de isolatie en energietechnieken up-to-date te houden. Ook zal uw appartement of nieuwbouwwoning minder kosten voor dagelijks gebruik vragen”, vertelt Huyghe.

Met de BEN woningen en appartementen van Saffrou zit u daar goed. “Neem daar ook nog eens bij dat EPC en energiebronnen meer dan waarschijnlijk de volgende fiscale parameters zullen worden. Dan is kiezen voor een ontwikkeling van Revive - waar wij streven naar CO2-neutraal en energieonafhankelijkheid - een waarborg om de normen van 2030 en zelfs 2050 te halen.” Voor de huurder brengt dit bovendien een lage energie- en onderhoudskosten met zich mee. “Dat speelt rechtstreeks in de kaart van je huurder. En trouwe huurders zijn ook een zekerheid en continuïteit op inkomsten.”

Het is van cruciaal belang een aantal parameters in het oog te houden waar een goede investering aan moet voldoen.
(Alexandre Huyghe)


Een grote meerwaarde op doorverkoop

“Deze woningen en appartementen zijn klaar voor de toekomst en zullen zich binnen 10 of 15 jaar onderscheiden van andere vastgoedinvesteringen, precies omdat ze ontworpen zijn, niet alleen volgens de hoge normen van vandaag, maar ook al compatibel zijn om relatief eenvoudig aangepast te worden aan technieken of innovaties van morgen”, aldus Huyghe. “Bovendien zal vastgoed - ook na deze crisis - stabiel in waarde blijven toenemen waardoor u uw investering op elk moment in geld kan omzetten.”

Dus, blijf in uw kot geloven, maar zorg dat het een kot is dat gebouwd is met oog op de toekomst en de verwachtingen van de toekomstige bewoners. Zo wordt dat kot zowaar uw spaarpot!

Wil je weten hoe u of Saffrou toekomstgericht kan investeren? Er zijn verschillende mogelijkheden en budgetniveaus. Contacteer Louis Motte via louis@revive.be, of bel hem op het nummer 0477/31 17 15.

ANDEREN
LAZEN OOK

naar het nieuwsoverzicht

Plan een werfbezoek

Met oplevering gepland mid 2022 zijn de werken aan de eerste fase van Saffrou al vergevorderd. Tijdens een werfbezoek kan u een rondleiding krijgen door een Revive medewerker, waarbij we u graag toegang geven tot de woningen en / of appartementen van fase 1.

Lees meer

Plannen tweede fase Saffrou-site uit de doeken

Vrijdag 23 april 2021 Projectontwikkelaar Revive heeft zonet de plannen bekendgemaakt voor de tweede fase van de herontwikkeling van de Saffre-Frères site in Oudenaarde. De toekomstige woon- en werkwijk langs de Blekerijstraat krijgt er nog 58 appartementen, 26 woningen, een woonzorgcentrum, kantoren en commerciële ruimtes bij.

Lees meer