Revive Saffrou appartement te koop in Oudenaarde met ruim leefterras

Veilig en gezond wonen in de toekomst

De afgelopen maanden hebben ons voor flink wat uitdagingen gesteld. Sommigen al meer dan anderen.
Hele dagen thuisblijven is namelijk niet voor iedereen zo vanzelfsprekend: veel hangt af van je precieze woonsituatie. Hoe zorg je dat je veilig en gezond kan wonen in alle omstandigheden, zonder in te boeten aan comfort?

Zoek naar groen en open ruimte

Voldoende ruimte is niet alleen belangrijk binnenshuis. Is je thuis omgeven door groen en open ruimte? Dan is ontspanning nooit ver weg. Terwijl je zelf op elk moment naar buiten kan voor een korte wandeling of wat frisse lucht, kunnen kinderen in een veilige omgeving bewegen. Ook in tijden van social distancing. Kleine details als deze maken een groot verschil voor ons mentale en fysieke welzijn.


Maak binnen en buiten één geheel

De tijd dat er een duidelijke scheiding was tussen binnen en buiten, ligt ver achter ons. Door je tuin of terras in te richten als een verlengstuk van je interieur, zal je automatisch meer en meer buiten leven. Een pluspunt in lockdownperiodes, maar ook het hele jaar door: je voegt als het ware een extra ruimte toe aan je woning. Zoek je een appartement? Let dan zeker op de grootte van het terras: ruime leefterrassen zijn gemaakt voor deze manier van wonen en zijn dan ook een grote meerwaarde voor je comfort.

Revive Saffrou tuinappartement te koop in Oudenaarde met grote tuin

Woon dicht bij alles en iedereen

Mobiel en geconnecteerd blijven: het wordt meer dan ooit belangrijk. In de nabijheid wonen van centrum en station zorgt ervoor dat alle voorzieningen vlakbij zijn en je nooit ver weg van huis hoeft te gaan voor een kleine boodschap. Daarnaast helpt het ook om verveling en eenzaamheid te voorkomen. Een occasionele babbel met een van de vele buurtbewoners, op veilige afstand, is zo immers snel gebeurd.


Let op de flexibiliteit van je woning

De voorbije periode heeft aangetoond dat flexibiliteit bij de indeling van je woning of appartement een grote troef kan zijn. Snel een plek nodig om thuis te werken? Een afgesloten speelruimte voor de kinderen? Of een fitnessruimte om toch elke dag wat beweging te krijgen? Zoek naar een woonst die je toelaat om je ruimtes flexibel (her)in te delen, zoals het jou op dat moment het best uitkomt.


Op zoek naar een veilige, gezonde thuis?

Wil je nu en later veilig en gezond wonen, dan voldoet Saffrou in Oudenaarde vast aan al je eisen. Je woont er in een groene en open wijk, vlak bij het centrum en station van de stad. Alle woningen beschikken over een eigen tuin, en er zijn verschillende appartementen met ruime leefterrassen. Bovendien hebben zowel de woningen als appartementen een indeling die de nodige flexibiliteit toelaat. Meer weten? Contacteer ons en ontdek wat voor woonst het best bij je past.

ANDEREN
LAZEN OOK

naar het nieuwsoverzicht

Energiekosten tot 50% lager bij Saffrou

Ontdek het prijsverschil in energiekosten tussen een bestaande woning en een nieuwbouwappartement of woning bij Saffrou.

Lees meer

Het verhaal achter Saffrou

Ontdek de rijke geschiedenis van de iconische textielfabriek die in de late 19e eeuw haar deuren opende als Saffre Frères. Van haar opkomst als een van de grootste werkgevers in Oudenaarde tot haar rol tijdens de Eerste Wereldoorlog, het erfgoed van Saffrou leeft voort in onze renovatie.

Lees meer