REVIVE SAFFROU 2022 11

Rijwoningen

De eerste fase van Saffrou werd opgeleverd in de zomer van 2022, en is bijna helemaal uitverkocht en bewoond. Hieronder kan u nog de laatste beschikbare woningen bekijken.

Bij de woningen in de eerste fase op Saffrou werd rekening gehouden met verschillende noden en wensen van een koppel of gezin vandaag, maar ook naar de toekomst toe. Elke indeling garandeert u een hoog woon- en leefcomfort, maar ook flexibiliteit om de woning mee te laten evolueren naargelang de noden van zijn bewoners. Alle woningen hebben een private tuin met directe toegang van het openbaar domein, en zijn gesitueerd rond de centrale leefstraat. Parkeren kan in verschillende zones rondom de woningen, maar steeds aan de rand gesitueerd om de woonzone zo autoluw mogelijk te houden.


Wens je meer info?
Contacteer ons

Verstuur je bericht via het formulier. Wij helpen je graag!

← terug
Bedankt voor uw interesse, vul hier graag uw gegevens in. De velden met een sterretje zijn verplicht, de andere velden kunnen ons helpen u meer gerichte info te bezorgen.
Bedankt voor uw interesse, vul hier graag uw gegevens in. Na de bevestiging krijgt u toegang tot de agenda van Kjell en kan u zelf een afspraak inplannen. De velden met een sterretje zijn verplicht, de andere velden kunnen ons helpen u meer gerichte info te bezorgen.
Enkele vrijblijvende vragen (optioneel)