De diverse woningselectie van REVIVE Saffrou te koop in Oudenaarde

Een divers aanbod

In de eerste fase van Saffrou realiseren we zowel woningen als appartementen en ondernemersruimtes. Een mix van nieuwbouw en renovatie. Aangevuld met gezonde mobiliteit, grote buurtparken, buurtondersteunende diensten, een urban forest, publieke pleinen, overdekte stadshal, ondernemershub en zoveel meer… U krijgt hieronder al een zicht op de mogelijkheden, we maken graag een persoonlijke afspraak om dit te verduidelijken in functie van uw specifieke wensen en noden.

Appartementen te koop Oudenaarde

Urban villa appartementen te koop in Oudenaarde. De appartementen in Saffrou zitten verspreid over verschillende urban villa’s, omgeven door een weelde aan groen en ruimte, synoniem voor hoge levenskwaliteit.

Ontdek onze appartementen

Woningen te koop

De woningen op Saffrou te Oudenaarde werden uitgetekend door het architectenbureau Denc! Studio. Daarbij werd rekening gehouden met verschillende noden en wensen van een koppel of gezin vandaag, maar ook naar de toekomst toe.

Ontdek onze woningen

Wens je meer info?
Contacteer ons

Verstuur je bericht via het formulier. Wij helpen je graag!

← terug
Bedankt voor uw interesse, vul hier graag uw gegevens in. De velden met een sterretje zijn verplicht, de andere velden kunnen ons helpen u meer gerichte info te bezorgen.
Bedankt voor uw interesse, vul hier graag uw gegevens in. Na de bevestiging krijgt u toegang tot de agenda van Kjell en kan u zelf een afspraak inplannen. De velden met een sterretje zijn verplicht, de andere velden kunnen ons helpen u meer gerichte info te bezorgen.
Enkele vrijblijvende vragen (optioneel)