REVIVE-SAFFROU-2018_12_07-aerial-nacht-v1

Ondernemen

Naast de verschillende residentiele functies voorziet Saffrou ook in ruimte voor ondernemers, zowel via huur als aankoop.

01. MACHINEPLEIN
Het iconische machineplein zal een nieuwe trekpleister worden in Oudenaarde. De authentieke gebouwen worden gerenoveerd, rondom een uniek belevenisplein. Hier zijn verschillende compacte en grote ruimtes te koop beschikbaar. Horeca, winkel, diensten, atelier, buurtsupermarkt… hier is een mix van invullingen mogelijk, telkens met een publiek karakter.

02. ONDERNEMERSHUB
Het kloppende hart van de site is de ondernemershub, gevestigd in de gerenoveerde Saffre Frères loodsen. Deze centraal gelegen loods zal een verzamelplek worden voor ondernemers, creatieve beroepen en start-ups. Het doel is om met deze hub het ondernemerschap in Oudenaarde een boost te geven. Deze werkruimtes zullen enkel te huur beschikbaar zijn.

Wens je meer info of ben je geïnteresseerd?

Aarzel niet om ons te contacteren!

← terug
Bedankt voor uw interesse, vul hier graag uw gegevens in. De velden met een sterretje zijn verplicht, de andere velden kunnen ons helpen u meer gerichte info te bezorgen.
Bedankt voor uw interesse, vul hier graag uw gegevens in. Na de bevestiging krijgt u toegang tot de agenda van Louis en kan u zelf een afspraak inplannen. De velden met een sterretje zijn verplicht, de andere velden kunnen ons helpen u meer gerichte info te bezorgen.
Enkele vrijblijvende vragen (optioneel)