20220607 182444

Bezoek vanaf nu onze kijkwoning in Saffrou

Enkele dagen geleden werd ons pop-up verkooppunt in de Nederstraat leeggemaakt. Vanaf heden kunnen afspraken doorgaan in onze afgewerkte kijkwoning op de Saffrou site. Daar kom je terecht in een groeiwoning met 3 slaapkamers en een polyvalente ruimte. Deze ruimte kan dienen als een grote 4de slaapkamer, als hobbykamer, bureau etc. Daarnaast heeft de woning een uitzonderlijke zonrijke tuin met een fietsenberging.

Wil je zelf ook eens onze woningen bekijken? Maak vrijblijvend een afspraak via één van deze opties:

Praktische info

Uw afspraak zal doorgaan in onze kijkwoning, deze is gelegen in de afgewerkte kijkwoning in Saffrou met adres 'Elisabeth De Saedeleerstraat 10, 9700 Oudenaarde.

'Elisabeth De Saedeleerstraat' is een nieuwe straat in ons project die nog maar een paar weken in gebruik is, het zou dus kunnen dat een GPS, Google Maps of Waze dit (nog) niet (correct) aangeeft. De toegang tot het project vindt u dan ook gemakkelijk via de Snooker Keizer Karel (adres: Gelukstede 1, 9700 Oudenaarde) waarna u kan doorwandelen naar de woning met busnummer 10.

ANDEREN
LAZEN OOK

naar het nieuwsoverzicht

Saffrou: project van een B Corporation

Revive, projectontwikkelaar van Saffrou, is een B Corporation. Maar wat houdt dat in?

Lees meer

Verkoopkantoor centrum Oudenaarde

Kom langs in het nieuwe kantoor van Saffrou! Ons verkoopteam is verhuisd naar een prachtige pop-up locatie in het hartje van Oudenaarde. De ideale plaats om onze klanten te ontvangen en hen bij te staan in al hun vragen en noden.

Lees meer