20220607 182444

Bezoek vanaf nu onze kijkwoning in Saffrou

Enkele dagen geleden werd ons pop-up verkooppunt in de Nederstraat leeggemaakt. Vanaf heden kunnen afspraken doorgaan in onze afgewerkte kijkwoning op de Saffrou site. Daar kom je terecht in een groeiwoning met 3 slaapkamers en een polyvalente ruimte. Deze ruimte kan dienen als een grote 4de slaapkamer, als hobbykamer, bureau etc. Daarnaast heeft de woning een uitzonderlijke zonrijke tuin met een fietsenberging.

Wil je zelf ook eens onze woningen bekijken? Maak vrijblijvend een afspraak via één van deze opties:

Praktische info

Uw afspraak zal doorgaan in onze kijkwoning, deze is gelegen in de afgewerkte kijkwoning in Saffrou met adres 'Elisabeth De Saedeleerstraat 10, 9700 Oudenaarde.

'Elisabeth De Saedeleerstraat' is een nieuwe straat in ons project die nog maar een paar weken in gebruik is, het zou dus kunnen dat een GPS, Google Maps of Waze dit (nog) niet (correct) aangeeft. De toegang tot het project vindt u dan ook gemakkelijk via de Snooker Keizer Karel (adres: Gelukstede 1, 9700 Oudenaarde) waarna u kan doorwandelen naar de woning met busnummer 10.

ANDEREN
LAZEN OOK

naar het nieuwsoverzicht

Bespaar bij aankoop en op jouw energiefactuur

In Saffrou kan je tot 3x toe besparen. Je bespaart in ieder geval reeds op de energiefactuur, je betaalt 5 jaar lang geen onroerende voorheffing (belasting) én kom je daarenboven ook nog eens in aanmerking voor het 6% btw-tarief, dan bespaar je nog eens tot €67.500 aan btw op uw aankoop!

Lees meer

De eerste fase van Saffrou werd officieel ingehuldigd

De eerste fase van de nieuwe woonontwikkeling werd officieel ingehuldigd. Ongeveer de helft van de site is nu klaar. De vroegere Saffre Frères textielfabriek wordt stilaan omgetoverd tot een duurzame woonwijk.

Lees meer