20220410 110232

Plan een werfbezoek

Met oplevering gepland mid 2022 zijn de werken aan de eerste fase van Saffrou al vergevorderd. Tijdens een werfbezoek kan u een rondleiding krijgen door een Revive medewerker, waarbij we u graag toegang geven tot de woningen en/of appartementen van fase 1.

Zowel voor de appartementen als de woningen van fase 1 is ons bouwteam momenteel volop bezig met de binnenafwerking. Tijdens een werfbezoek krijgt u dan ook zicht op het warme karakter en fijne detaillering van het gevelmetselwerk, maar kan u ook de binnenruimtes bezoeken en zo een duidelijk beeld krijgen van de indeling, omvang en lichtinval.

Een Revive medewerker geeft u tijdens het bezoek graag meer inzicht in het resterende aanbod, de afwerking, mogelijkheden en bijhorende voorwaarden. Ook indien u eerder een aankoop in de tweede fase overweegt kan een werfbezoek interessant zijn. U krijgt dan een beter beeld van het totale masterplan, terwijl de detaillering van de woningen en appartementen ook representatief is voor de tweede fase.

Om veiligheidsredenen is een werfbezoek enkel mogelijk op afspraak en na de werkuren van het bouwteam. Die afspraak kan u telefonisch inplannen met Kjell op +32 496 13 69 73, of via email naar kjell@revive.be. U kan ook zelf rechtstreeks een afspraak in de agenda inboeken, maar indien u de werf tijdens die afspraak wenst te bezoeken dan is voorafgaandelijk telefonisch overleg wel noodzakelijk.

Hou er graag rekening mee dat Saffrou een werf in opbouw is. We raden u aan om laarzen of stevig schoeisel te dragen.

Deze werfbezoeken zijn enkel gericht naar potentiële kopers. Indien u reeds gekocht hebt verloopt uw persoonlijk bezoek via onze klantenbegeleiding.

ANDEREN
LAZEN OOK

naar het nieuwsoverzicht

Energiekosten tot 50% lager bij Saffrou

Ontdek het prijsverschil in energiekosten tussen een bestaande woning en een nieuwbouwappartement of woning bij Saffrou.

Lees meer

Het verhaal achter Saffrou

Ontdek de rijke geschiedenis van de iconische textielfabriek die in de late 19e eeuw haar deuren opende als Saffre Frères. Van haar opkomst als een van de grootste werkgevers in Oudenaarde tot haar rol tijdens de Eerste Wereldoorlog, het erfgoed van Saffrou leeft voort in onze renovatie.

Lees meer