20220410 110232

Plan een werfbezoek

Met oplevering gepland mid 2022 zijn de werken aan de eerste fase van Saffrou al vergevorderd. Tijdens een werfbezoek kan u een rondleiding krijgen door een Revive medewerker, waarbij we u graag toegang geven tot de woningen en/of appartementen van fase 1.

Zowel voor de appartementen als de woningen van fase 1 is ons bouwteam momenteel volop bezig met de binnenafwerking. Tijdens een werfbezoek krijgt u dan ook zicht op het warme karakter en fijne detaillering van het gevelmetselwerk, maar kan u ook de binnenruimtes bezoeken en zo een duidelijk beeld krijgen van de indeling, omvang en lichtinval.

Een Revive medewerker geeft u tijdens het bezoek graag meer inzicht in het resterende aanbod, de afwerking, mogelijkheden en bijhorende voorwaarden. Ook indien u eerder een aankoop in de tweede fase overweegt kan een werfbezoek interessant zijn. U krijgt dan een beter beeld van het totale masterplan, terwijl de detaillering van de woningen en appartementen ook representatief is voor de tweede fase.

Om veiligheidsredenen is een werfbezoek enkel mogelijk op afspraak en na de werkuren van het bouwteam. Die afspraak kan u telefonisch inplannen met Kjell op +32 496 13 69 73, of via email naar kjell@revive.be. U kan ook zelf rechtstreeks een afspraak in de agenda inboeken, maar indien u de werf tijdens die afspraak wenst te bezoeken dan is voorafgaandelijk telefonisch overleg wel noodzakelijk.

Hou er graag rekening mee dat Saffrou een werf in opbouw is. We raden u aan om laarzen of stevig schoeisel te dragen.

Deze werfbezoeken zijn enkel gericht naar potentiële kopers. Indien u reeds gekocht hebt verloopt uw persoonlijk bezoek via onze klantenbegeleiding.

ANDEREN
LAZEN OOK

naar het nieuwsoverzicht

Bespaar bij aankoop en op jouw energiefactuur

In Saffrou kan je tot 3x toe besparen. Je bespaart in ieder geval reeds op de energiefactuur, je betaalt 5 jaar lang geen onroerende voorheffing (belasting) én kom je daarenboven ook nog eens in aanmerking voor het 6% btw-tarief, dan bespaar je nog eens tot €67.500 aan btw op uw aankoop!

Lees meer

De eerste fase van Saffrou werd officieel ingehuldigd

De eerste fase van de nieuwe woonontwikkeling werd officieel ingehuldigd. Ongeveer de helft van de site is nu klaar. De vroegere Saffre Frères textielfabriek wordt stilaan omgetoverd tot een duurzame woonwijk.

Lees meer