3746003797000003176

Kangoeroewoning te koop

De woning heeft twee wooneenheden en is gelegen in een autoluw gedeelte waardoor alle rust en wooncomfort geboden wordt.

Ik wil deze woning bezoeken

De woning is gebouwd volgens het principe van een kangoeroewoning, wat inhoudt dat er op het gelijkvloers een aparte woonunit aanwezig is met 1 slaapkamer, eigen badkamer, eigen leefruimte, eetkamer en keuken. Deze gelijkvloerse wooneenheid heeft eveneens een terras en een stadstuin met aansluitend een tuinberging.

Op verdiep 1 en 2 is dan een duplex te vinden voorzien van 3 slaapkamers, badkamer, keuken en leefruimte + eetkamer. Op het hoogste verdiep is eveneens een ruim (30 m²) zonnig terras voorzien.

Eveneens kan deze woning een opportuniteit zijn als investeerder, doordat de woning is ingericht als 2 aparte woonunits en dus kan opgesplitst worden in 2 afzonderlijk te verhuren wooneenheden.

Door een E-peil van E15 bespaar je de komende jaren hier niet alleen op jouw energiefactuur maar eveneens op de onroerende voorheffing (eerste 5 jaar dient u deze belasting niet te betalen).

De woning is voorzien van een lucht/water warmtepomp (Daikin), vloerverwarming, aluminium schrijnwerk met dubbele beglazing, ventilatiesysteem type D met warmteterugwinning en ook zijn reeds 8 zonnepanelen inbegrepen.

Deze eigendom is iedere dag te bezoeken op afspraak.

ANDEREN
LAZEN OOK

naar het nieuwsoverzicht

Onzekerheid over sloop en heropbouw aan 6% btw

Momenteel geldt de verlaagde btw op sloop en heropbouw. Tot eind dit jaar betaal je maar 6% btw in plaats van 21% btw. Wordt deze maatregel verlengd of niet?

Lees meer

Kijkwoning te koop

De kijkwoning wordt vanaf nu te koop aangeboden! Dit is een afgewerkte BEN nieuwbouwwoning met kantoor of praktijkruimte.

Lees meer