Saffrou fase 1 kangoeroewoning

Kangoeroewoning te koop

De kangoeroewoning is een unieke optie voor families die zorg willen verlenen aan hun dierbaren zonder in te boeten aan privacy.

Bezoek deze woning

De recent opgeleverde kangoeroewoning, lot 15, is gesitueerd rond de autoluwe centrale leefstraat met directe toegang tot het openbaar domein.

De woning is ontworpen met twee afzonderlijke wooneenheden en heeft een bewoonbare oppervlakte van 206 m²:

Op het gelijkvloers bevindt zich een aparte woonunit met 1 slaapkamer, eigen badkamer, eigen leefruimte, eetkamer en keuken. De gelijkvloerse wooneenheid beschikt tevens over een stadstuin en een terras met aansluitende tuinberging met in totaal een oppervlakte van 91 m².

Op de eerste en tweede verdiepingen bevindt zich een ruime duplex met 3 slaapkamers, badkamer, keuken en leefruimte en eetkamer. Het hoogste verdiep biedt een ruim zonnig terras van 30 m².

Moderne voorzieningen zoals een lucht/water warmtepomp van het merk Daikin, vloerverwarming, aluminium schrijnwerk met dubbele beglazing, ventilatiesysteem type D met warmteterugwinning en 8 zonnepanelen zijn inbegrepen.

Al deze voorzieningen zorgen voor een indrukwekkend E-peil van E15, waardoor deze woning een BEN-woning (Bijna-Energie-Neutraal) is. Dit betekent niet alleen lagere energiekosten, maar ook van een vrijstelling van onroerende voorheffing gedurende de eerste 5 jaar. De vrijstelling begint vanaf het aanslagjaar na het jaar waarin het E-peil werd bepaald. In geval van de kijkwoning werd dit bepaald in 2022 en loopt de vrijstelling tot en met 2027.

Eveneens kan dit een opportuniteit zijn voor investeerders, doordat het ontwerp het toelaat de twee afzonderlijke units op te delen tot apart te verhuren wooneenheden.

De kangoeroewoning is onmiddellijk beschikbaar en wacht op zijn eerste bewoners. Bezichtigen kan iedere dag op afspraak of vraag meer informatie aan bij interesse. Kjell verwelkomt je met plezier op Saffrou!

ANDEREN
LAZEN OOK

naar het nieuwsoverzicht

Het verhaal achter Saffrou

Ontdek de rijke geschiedenis van de iconische textielfabriek die in de late 19e eeuw haar deuren opende als Saffre Frères. Van haar opkomst als een van de grootste werkgevers in Oudenaarde tot haar rol tijdens de Eerste Wereldoorlog, het erfgoed van Saffrou leeft voort in onze renovatie.

Lees meer

Jouw droomwoning of appartement in Saffrou kopen aan een gunstig btw-tarief?

De verlenging van het verlaagd btw-tarief van 6% voor Saffrou loopt tot eind 2024 — Bespaar tot wel € 57.000 bij aankoop van een nieuwbouw woning of appartement.

Lees meer