Saffrou fase 1 kijkwoning BEN

Kijkwoning te koop

Deze instapklare BEN-nieuwbouwwoning maakt deel uit van de eerste fase van Saffrou, die in de zomer van 2022 werd opgeleverd en meteen beschikbaar is.

bekijk plannen

De recent opgeleverde woning, lot 29, bevindt zich op de hoek van een autoluwe straat, omgeven door groenzones.

Met een bewoonbare oppervlakte van 177 m² beschikt het over 3 slaapkamers, een ruime leefkeuken, een badkamer en 2 toiletten. Op het gelijkvloers heb je achteraan de woning toegang tot de private tuin met terras van 70 m², een overdekte fietsenstalling en een tuinhuis. De benedenverdieping is ontworpen als kantoor- of praktijkruimte, maar kan naar eigen wens, met wat aanpassingen, worden ingericht of opgedeeld voor extra slaapkamers.

Moderne voorzieningen zoals een lucht/water warmtepomp van het merk Daikin, vloerverwarming, aluminium schrijnwerk met dubbele beglazing, ventilatiesysteem type D met warmteterugwinning en 8 zonnepanelen zijn inbegrepen. Daarnaast is er een bovengrondse, privatieve parkeerplaats met laadpaal.

Al deze voorzieningen zorgen voor een indrukwekkend E-peil van E15, waardoor deze woning een BEN-woning (Bijna-Energie-Neutraal) is. Dit betekent niet alleen lagere energiekosten, maar ook van een vrijstelling van onroerende voorheffing gedurende de eerste 5 jaar. De vrijstelling begint vanaf het aanslagjaar na het jaar waarin het E-peil werd bepaald. In geval van de kijkwoning werd dit bepaald in 2022 en loopt de vrijstelling tot en met 2027.

Deze kijkwoning is onmiddellijk beschikbaar en wacht op zijn eerste bewoners. Mis deze kans niet en vraag meer informatie aan of plan een bezoek. Welkom op Saffrou!

ANDEREN
LAZEN OOK

naar het nieuwsoverzicht

Energiekosten tot 50% lager bij Saffrou

Ontdek het prijsverschil in energiekosten tussen een bestaande woning en een nieuwbouwappartement of woning bij Saffrou.

Lees meer

Het verhaal achter Saffrou

Ontdek de rijke geschiedenis van de iconische textielfabriek die in de late 19e eeuw haar deuren opende als Saffre Frères. Van haar opkomst als een van de grootste werkgevers in Oudenaarde tot haar rol tijdens de Eerste Wereldoorlog, het erfgoed van Saffrou leeft voort in onze renovatie.

Lees meer