Saffrou fase 1 kijkwoning BEN

Kijkwoning te koop

Deze instapklare BEN-nieuwbouwwoning maakt deel uit van de eerste fase van Saffrou, die in de zomer van 2022 werd opgeleverd en meteen beschikbaar is.

bekijk plannen

De recent opgeleverde woning, lot 29, bevindt zich op de hoek van een autoluwe straat, omgeven door groenzones.

Met een bewoonbare oppervlakte van 177 m² beschikt het over 3 slaapkamers, een ruime leefkeuken, een badkamer en 2 toiletten. Op het gelijkvloers heb je achteraan de woning toegang tot de private tuin met terras van 70 m², een overdekte fietsenstalling en een tuinhuis. De benedenverdieping is ontworpen als kantoor- of praktijkruimte, maar kan naar eigen wens, met wat aanpassingen, worden ingericht of opgedeeld voor extra slaapkamers.

Moderne voorzieningen zoals een lucht/water warmtepomp van het merk Daikin, vloerverwarming, aluminium schrijnwerk met dubbele beglazing, ventilatiesysteem type D met warmteterugwinning en 8 zonnepanelen zijn inbegrepen. Daarnaast is er een bovengrondse, privatieve parkeerplaats met laadpaal.

Al deze voorzieningen zorgen voor een indrukwekkend E-peil van E15, waardoor deze woning een BEN-woning (Bijna-Energie-Neutraal) is. Dit betekent niet alleen lagere energiekosten, maar ook van een vrijstelling van onroerende voorheffing gedurende de eerste 5 jaar. De vrijstelling begint vanaf het aanslagjaar na het jaar waarin het E-peil werd bepaald. In geval van de kijkwoning werd dit bepaald in 2022 en loopt de vrijstelling tot en met 2027.

Deze kijkwoning is onmiddellijk beschikbaar en wacht op zijn eerste bewoners. Mis deze kans niet en vraag meer informatie aan of plan een bezoek. Welkom op Saffrou!

ANDEREN
LAZEN OOK

naar het nieuwsoverzicht

Het leven op Saffrou: Roland & Christine

Roland en Christine vonden in Saffrou meer dan een woning: ze vonden er een thuis. Ontdek waarom ze voor Saffrou kozen en hoe ze de unieke sfeer op de site ervaren.

Lees meer

Bespaar met het 6% btw-tarief op Saffrou

Wil je profiteren van het verlaagde btw-tarief van 6% bij aankoop van je appartement of woning? Hier is wat je moet weten en wanneer je moet handelen om deze besparing te realiseren.

Lees meer