1f9ce62b 520a 11ed b07d 02b7b76bf47f

Appartementen Fase 1

De eerste fase van Saffrou werd opgeleverd in de zomer van 2022, en is bijna helemaal uitverkocht en bewoond. Hieronder kan u nog de laatste beschikbare appartementen bekijken.

De appartementen van de eerste fase op Saffrou zitten verspreid over verschillende urban villa’s, omgeven door een weelde aan groen en ruimte, synoniem voor hoge levenskwaliteit. Deze woonvorm combineert alle voordelen van het moderne stedelijk leven en een collectieve wooncultuur. De appartementen worden gecombineerd binnen individuele woongebouwen, waarbij privacy gegarandeerd is en je bij elke unit geniet van een ruimtelijke wisselwerking tussen gebouw en landschap. Naast optimale toegankelijkheid met de fiets is de hele urban villa zone voorzien van een grote ondergrondse parking.


Bekijk ook onze woningen

Wens je meer info?
Contacteer ons

Verstuur je bericht via het formulier. Wij helpen je graag!

← terug
Bedankt voor uw interesse, vul hier graag uw gegevens in. De velden met een sterretje zijn verplicht, de andere velden kunnen ons helpen u meer gerichte info te bezorgen.
Bedankt voor uw interesse, vul hier graag uw gegevens in. Na de bevestiging krijgt u toegang tot de agenda van Kjell en kan u zelf een afspraak inplannen. De velden met een sterretje zijn verplicht, de andere velden kunnen ons helpen u meer gerichte info te bezorgen.
Enkele vrijblijvende vragen (optioneel)